Chirurgische verwijdering tand of kies
De meeste mensen associƫren een MKA-chirurgie (mond-, kaak-, en aangezichtschirurgie) met het verwijderen van verstandskiezen. Dit is dan ook behandeling die dagelijks veel uitgevoerd wordt.
Door:
Overige behandelingen
-Diagnostisch onderzoek -Frenectomie -Behandelen van ontstekingen en cysten -Behandelen van slijmvliesafwijkingen -Behandelen van speekselklieraandoeningen -Behandelen van tandletsel bij ongevallen -Vrijleggen van gebitselementen ten behoeve van een beugelbehandeling
Door:
Implantaat
Een implantaat is een kunstwortel, die in de kaak wordt geplaatst op de plaats van de wortel van de tand of kies die in uw gebit verloren is gegaan. De meeste implantaten zien eruit als een soort schroef en zijn gemaakt van titanium.
Door:
Wortelpuntbehandeling
Wanneer de zenuw in een tand of kies doodgaat, veroorzaken de afvalproducten ervan in het omliggende kaakbot een ontsteking.
Door:
Parochirurgie
Soms zijn er na de behandeling bij de mondhygiƫniste nog diepe pockets aanwezig met aanhoudende ontstekingen. Deze pockets kunnen door middel van een flapoperatie door de kaakchirurg gereinigd worden.
Door: